Alternatoare / Electromotoare

Reparatii si vanzari alternatoare si electromotoare

Suport telefonic: 0758.086.966 / 0766.434.953

Reparatii si vanzari alternatoare si electromotoare

 

Reparăm și vindem alternatoare si electromotoare pentru diverse modele de autoturisme, vehicule utilitare ușoare și mașini agricole. Cu excepția tractoarelor aflate în atelierul nostru de service, nu demontam și nu montam astfel de piese pe vehiculul dumneavoastră. Dacă doriți să vă reparăm alternatorul / electromotorul, va trebui să il demontati de pe mașină și să ni-l aduceți. Nu este nevoie să ne aduceți mașina, ci doar alternatorul sau electromotorul.

Folosind bancurile noastre de testare putem verifica rapid alternatorele si electromotoarele, diagnosticand defecțiunea cu maxima acuratete. Veti primi o fisa cu rezultatul testarii atat inainte de reparatie cat si dupa efectuarea acesteia. Dacă se constată ca unitatile prezinta defectiuni, le putem recondiționa în loc să le înlocuiti, economisind astfel timp și bani. În cazul în care o unitate nu poate fi reparată, va putem face o ofertă extrem de competitivă pentru o nouă piesa.

Termenul de reparatie

Pentru alternatoarele si electromotoarele uzuale, de regula, termenul de reparatie este de cateva ore (avem piesele pe stoc), acesta depinzand doar de gradul de incarcare al atelierului. Pentru celelalte situatii, ne propunem să finalizăm lucrările în 24-48 de ore.

Dacă insa decideti să nu mergeti mai departe cu reparatia, va vom returna alternatorul / electromotorul cu un cost minim, care va include ambalajul si cheltuielile de transport prin curier. Plata acestor servicii se va achita ramburs, direct la curier. Nu se vor mai solicita aceste taxe, in situatia in care veti ridica personal alternatorul / electromotorul de la sediul nostru.

Pot aduce alternatorul / electromotorul direct la sediul dvs.?

Da, sigur că se poate. Dacă sunteți din zona limitrofa a localitatii Ograda sau doriti sa ne aduceti personal alternatorul sau electromotorul, sunteți mai mult decât bineveniți să ne vizitati la sediul nostru. Pentru detalii referitoare la adresa atelierului nostru, va rugam sa accesați pagina noastra de Contact.

Aveti de trimis un alternator sau electromotor la reparat? Imprimați acest formular, completati-l și adaugati-l în colet. Cu cât reusiti sa ne transmiteti cat mai multe informații prin acest formular, cu atât mai ușor va fi pentru noi să va oferim un serviciu rapid, eficient și fiabil.

Lucruri de reținut înainte de a monta la loc alternatorul sau electromotorul:

Sfat – înainte de a monta la loc alternatorul sau electromotorul, asigurați-vă că bateria vehiculului este complet încărcată și în stare bună. În caz contrar, veți supraîncărca alternatorul sau electromotorul și veți anula garanția.

Garanție – dacă nu este specificat altfel în certificatul de garantie, lucrările efectuate pentru reparația unei unități sunt garantate pentru o perioadă de douăsprezece luni, împotriva defecțiunilor datorate numai defectelor de fabricație al pieselor inlocuite. Daca in termenul de garantie, reveniti cu alternatorul sau electromotorul la atelierul nostru semnalizand o problema legata de functionarea acestuia, vom efectua testarea acestuia pe bancurile specializate. Daca din fisa rezultata in urma testarii se constata ca alternatorul sau electromotorul se afla in parametrii tehnici, nu veti putea solicita interventia noastra in remedierea problemelor existente pe utilajul dumneavoastra, garantia fiind in continuare valabila, doar pentru defectele de fabricație al pieselor inlocuite. Pentru celelalte situatii, vom repara pe cheltuiala noastra unitatile defecte. Nu vom returna contravaloarea pieselor si a manoperei efectuate.