Service pentru Turbine

Suport telefonic: 0758.086.966 / 0766.434.953

 

Aveti probleme cu turbina? Kaptah Tehnoserv va oferă un serviciu competitiv de reparație al turbosuflantelor, începând de la doar 800 ron + TVA.

Pasii de parcurs

1. Odată ce turbosuflanta este demontata de pe vehiculul dumneavoastra – service-ul dvs. preferat vă poate ajuta cu acest lucru – o puteti trimite prin curier sau ne-o puteți aduce chiar dumneavoastră. Cu exceptia tractoarelor care se afla in atelierul nostru pentru reparatii, nu vom demonta sau monta turbinele pe vehiculele dumneavoastra. Nu trebuie sa veniti cu masina, ci doar cu turbosuflanta.

2. După primirea turbosuflantei, tehnicienii noștri vor demonta și vor efectua inspectia acesteia.

3. Vă vom oferi GRATUIT o analiză a eventualelor cauze care au generat defectiunea. Dacă reparația implica inlocuirea carcaselor, actuatorului sau a altor piese care nu sunt afișate pe site-ul nostru, vă vom oferi o ofertă personalizată. Vă rugăm să rețineți că în cazul în care turbina este considerată ca nereparabilă, aceasta va fi returnată dezmembrata, dacă nu solicitati altfel. Există o mică taxă pentru reasamblarea acestor turbine.

4. Odată ce agreati prețul convenit, vom incepe reparația turbinei.

5. Dacă insa decideti să nu o mai reparați, va vom returna turbosuflanta cu un cost minim, care va include ambalajul si cheltuielile de transport prin curier. Plata acestor servicii se va achita ramburs, direct la curier. Nu se vor mai solicita aceste taxe, in situatia in care veti ridica personal turbosuflanta de la sediul nostru.

Termenul de reparatie

Pentru turbosuflantele a caror pret este afisat pe site-ul nostru, termenul de reparatie este de cateva ore (avem piesele pe stoc), acesta depinzand doar de gradul de incarcare al atelierului. Pentru celelalte turbosuflante, fara pret afisat, timpul de solutionare al problemei este de regula, de trei până la cinci zile lucrătoare.

Pot aduce turbosuflanta direct la sediul dvs.?

Da, sigur că se poate. Dacă sunteți din zona limitrofa a localitatii Ograda sau doriti sa ne aduceti personal turbosuflanta, sunteți mai mult decât bineveniți să ne vizitati la sediul nostru. Pentru detalii referitoare la adresa atelierului nostru, va rugam sa accesați pagina noastra de Contact.

Aveti de trimis o turbosuflanta la reparat? Imprimați acest formular, completati-l și adaugati-l  în colet. Cu cât reusiti sa ne transmiteti cat mai multe informații prin acest formular, cu atât mai ușor va fi pentru noi să va oferim un serviciu rapid, eficient și fiabil.