Service și asistență pentru tine

Suport telefonic: 0722.561.487 / 0766.738.764

SC KAPTAH TEHNOSERV SRL are ca obiect principal de activitate service-ul utilajelor agricole din gama Case, New Holland, Valtra, John Deere, SDF, Kubota, precum si a unor modelele din grupul AGCO.

Firma si-a inceput activitatea de service din anul 2004. Cei 12 membri ai departamentului de service au o experienta profesionala vasta, rezultata din numerosii ani de service specializat pe tractoare, experienta obtinuta atat in tara cat si peste hotare. De regula, reparatiile majore se efectueaza la sediul nostru din localitatea Ograda, jud. Ialomita, insa echipele de service se pot deplasa si la domiciliul clientului pentru asigurarea unor interventii rapide. Cu acest prilej, se ofera si consultanta tehnica pentru exploatarea cat mai corecta a utilajelor respective.

Dispunem de un stoc de piese de schimb pentru marcile Case, New Holland, Valtra, John Deere, SDF si Kubota, folosit atat pentru reparatiile curente cat si pentru comercializarea en-detail. In situatia in care piesele solicitate nu sunt pe stoc, acestea se pot aduce la comanda in cel mai scurt timp.