Termeni și condiții

Termeni și condiții

Informatii juridice

Site-ul www.kaptah.ro aparține SC KAPTAH TEHNOSERV, iar informațiile juridice de mai jos se aplică tuturor vizitatorilor site-ului.
Kaptah Tehnoserv își rezervă dreptul de a modifica conținutul site-ului oricând, fără notificare și nu poate fi tras la răspundere pentru consecințele acestor schimbări. Accesul la site și informațiile de pe acesta sunt supuse condițiilor de mai jos și reglementărilor în vigoare. Prin accesarea site-ului acceptați aceste condiții, fără restricții sau rezerve.
Informațiile furnizate pe site-ul www.kaptah.ro sunt numai în scop informativ. Nici una dintre informații nu este valabila în mod legal.

Drepturi de autor KAPTAH TEHNOSERV SRL

Nici una dintre datele de pe site-ul www.kaptah.ro nu poate fi stocata sau transmisa prin orice mijloace (inclusiv scanare, fotocopiere și stocare electronică a datelor), fără acordul prealabil scris din partea Kaptah Tehnoserv.

Informatii juridice generale

Datele de pe aceste site pot conține greșeli tipografice. Motoarele de căutare de pe site sunt dezvoltate pentru a vă ajuta să identificați în mod corect piesa de schimb pe care o cautati. Kaptah Tehnoserv nu va accepta nici o responsabilitate pentru inexactități și / sau caracterul incomplet al datelor publicate pe site.
Baza de date este disponibila ca o indicație și propunerile de produse nu sunt menite să înlocuiască contactul cu angajații noștri pentru a identifica produsul corect pentru motorul dumneavoastra. În prezent, nu toate produsele din gama noastră sunt incluse în baza de date. În cazul în care nu puteți găsi produsul potrivit pentru vehiculul dumneavoastră, vă rugăm să contactați personalul nostru specializat pentru ajutor.
In nici un caz Kaptah Tehnoserv nu poate fi considerată responsabilă față de o persoană fizică sau juridică, pentru orice daune directe sau indirecte, cauzate de utilizarea acestui site, mai precis – și nu limitat la – pierderea de profit, întreruperi de muncă sau comenzi incorecte, chiar dacă Kaptah Tehnoserv a fost informata în mod specific cu privire la această posibilitate. Kaptah Tehnoserv nu va accepta nici o răspundere pentru orice daune cauzate de livrări incorecte ca urmare a unei identificari pe baza numărului de înmatriculare sau a datelor vehiculului.